Mp3 Speler Op Batterij vergelijk

De favorieten onder de vergeleken Mp3 Speler Op Batterij!

 • Gemaakt van hoogwaardige materialen. De alarmsensor is milieuvriendelijk en duurzaam met een constante kwaliteit. Ondersteunt langdurig gebruik. Het alarm heeft ingebouwde 8Ω1W luidsprekers en een geïntegreerd 32 Mbit (4 MB) Flash-geheugen.
 • Alleen het MP3-geluid wordt ondersteund en twee volumeregelaars zijn optioneel verkrijgbaar. Als er iemand in het detectiebereik binnendringt, klinkt de infraroodsensor aan de deur en de snelle en stabiele frequentie garandeert een inductieve werkafstand van 3 tot 4 meter.
 • Dit detectiealarm is eenvoudig te bedienen. Je hoeft het product alleen op een hoogte van 1,7 tot 2,5 m te installeren en het op verschillende plaatsen te gebruiken zoals huizen, kantoren, winkels, hotels enz.
 • Twee weergavemodi: volledige loopweergave, eenvoudige loopweergave. Druk op de A-toets om vooraf audio en de B-knop te lezen om de volgende audio te lezen.
 • Met sleuf voor SD-kaarten, ondersteunt externe SD-kaart. Je kunt audiobestanden van de SD-kaart naar Flash kopiëren. Gebruik een SD-kaart om audiobestanden van je computer via de USB-interface te downloaden. Stroomvoorziening: drie AAA-batterijen of een USB-voeding.

Beste prijs
Snelle levering
100% veilig

All Mp3 Speler Op Batterijin één oogopslag

 • Digitale radio: DAB/DAB+ en PLL FM-tuner voor de ontvangst van alle digitale DAB en analoge FM-radiozenders. Zendergeheugen.
 • CD / USB: de CD-speler leest cd's en ook MP3-CD's. Of speel mp3 via USB af of Sluit MP3-speler aan via AUX aan.
 • LCD-display: verlichte LCD-display geeft informatie over de radiozender (RDS-functie) en de afgespeelde muziek.
 • Draagbaar: boombox kan via elektriciteitsnet (220 volt) of batterijen worden gebruikt (6 x C, niet inbegrepen).
 • Inhoud: CD-speler, gebruiksaanwijzing (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands).

 • DRAADLOOS EN GEMAKKELIJK: Bluetooth-compatibele smartphones en tablets kunnen via de radio op de gettoblaster worden aangesloten. Mobiele kabelbibliotheken worden zonder kabelwarboel op een comfortabel volumeniveau gebracht voor picknicks en parken.
 • UITSTEKENDE GELUIDSERVARING: Dankzij de ingebouwde 2 x 1,5 W luidsprekers en de 3,5 mm RCA jack koptelefoonuitgang is er altijd de keuze tussen luid of discreet muzikaal entertainment - zodat geen buurman klaagt.
 • IMPRESSIEF LICHT: De auna Roadie Sing laat je niet alleen het ritme voelen, maar ziet het ook. Dankzij de leds kunnen de lampjes dansen en altijd op tijd met je favoriete muziek. De flashdance geeft elk feest een bijzondere sfeer.
 • POWER-ONDEPENDENT FLASHDANCE: Een boombox moet altijd en overal klaar zijn voor gebruik. Dit wordt verzekerd door het batterijcompartiment, waarin 6 Type C-batterijen met uren geluid weg van elk stopcontact schommelen. Stroomnetbedrijf is ook mogelijk.
 • VEELZIJDIG COMPATIBEL: De Boombox heeft een cd- / mp3-speler en een mp3-compatibele USB-poort. Als er geen gegevensdragers bij de hand zijn, levert de FM-radio lokale hitstations of het laatste nieuws, zodat verveling wordt voorkomen.

 • Intelligente bluetooth-verbinding: de bluetooth-cd-speler kan bluetooth-hoofdtelefoon of -luidsprekers in de buurt automatisch herkennen en koppelen. Bluetooth 4.2 biedt een groter draadloos bereik en een snellere bluetooth-verbinding. Kan ook via een 3,5 mm stereo kabel (meegeleverd) op luidsprekers of hoofdtelefoon worden aangesloten. Deze draagbare CD-speler heeft een glad uiterlijk en een uniek LCD-display. Dankzij de compacte handpalm kun je overal
 • Hoogste geluid: de persoonlijke CD-speler voor het afspelen van cd's, cd-rs, cd-rw's en mp3-discs (niet VCD's of DVDs) ondersteunt de Bluetooth/AUX-verbinding met andere hoorbare apparaten via Bluetooth/3,5 mm audio-ingang. Als je de CD-speler op een externe luidspreker (niet meegeleverd) aansluit, kun je thuis van de heerlijke muziek genieten of je kinderen laten begeleiden of gewoon met de meegeleverde stereo oortelefoon naar je eigen eigen
 • Multifunctioneel: de compacte Bluetooth CD-speler ondersteunt de volumeregeling en de 3,5 mm AUX-uitgang / hoofdtelefoonaansluiting. Met intelligente bluetooth-verbinding, LCD-display, vooruit/terugspringen, afspelen/pauzeren, toetsenblokkering, elektronische overspringbeveiliging, anti-shock-functie, 5 geluidseffecten (EQ-effecten) en 4 weergavemodi. Tot de EQ-effectmodi behoren BBS, POP, JAZZ, Rock en Classic. De cd-speler met schijf wordt met twee AA-batterijen (niet meegeleverd) of
 • Anti-shock bescherming: de stereo cd-speler is ontwikkeld met de geavanceerde technologie van anti-shock bescherming en elektrische oversprongen en ondersteunt een 45 seconden overspringbeveiliging voor cd's en een 120-seconden overspringbeveiliging voor MP3-cd's, waarmee u kunt genieten van uw muziek in een stabiele staat. Opmerking: deze MP3-CD-speler kan lichte schokken weerstaan. Een sterke schok kan echter de werking beïnvloeden. Gebruik deze schijfspeler.
 • Pakket: 1. Bluetooth disc cd player 2. Hoofdtelefoon 3. USB-stroomkabel. 4. 3,5 mm AUX-kabel. Handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). ------ Opmerking: Zorg voor het inschakelen ervoor dat de Hold-schakelaar (aan de achterkant van de CD-speler) op OFF staat.

 • Volledige vrijheid: Door de ingebouwde accu is deze mobiele geluidsinstallatie overal te gebruiken. Een stopcontact is niet nodig om van je favoriete muziek te genieten of om lekker te zingen. Op een volle accu werkt de geluidsinstallatie zo'n 2 uur. Bij een lager volume kan dit behoorlijk langer worden! Uiteraard is het systeem ook gewoon aan te sluiten op het stopcontact.
 • Bluetooth en mp3 speler: Stream je muziek (van bijv. Spotify of YouTube) vanaf een smartphone of tablet via Bluetooth draadloos naar de VPS10 mobiele geluidsinstallatie. Of gebruik een USB stick of SD kaart met mp3 muziek en speel muziek af met behulp van de ingebouwde mp3 speler.
 • Draadloze microfoon: Met behulp van de draadloze microfoon is de speaker ook ideaal te gebruiken voor zang of spraak. Lekker zingen of juist een presentatie geven, het is allemaal mogelijk en door de ingebouwde accu is het ook nog eens óveral mogelijk. Het echo effect zorgt ervoor dat jouw zangkwaliteiten naar een hoger niveau worden getild. De microfoon werkt in de UHF frequentieband en zorgt voor een storingsvrije en betrouwbare overdracht.
 • Ingebouwde versterker: Met de ingebouwde versterker van maar liefst 250W weet je zeker dat je qua volume niet tekort zult komen. Door de 10 inch woofer geniet je van een lekkere bass om zo optimaal van je muziek of zang te kunnen genieten. Met de bass en treble regeling zorg je ervoor dat het geluid uit de speaker precies zo klinkt zoals jij het wilt.
 • Handgreep en wieltjes: Neem de speaker eenvoudig met je mee door de uitschuifbare handgreep en de wieltjes. Waar je ook naartoe gaat, je neemt de speaker eenvoudig met je mee als een soort bagagetrolley. Tillen is niet nodig!

 • ▶ Hoogwaardige, draadloze over-ear koptelefoon ▶ perfect afgestemd ▶ opvouwbaar design – perfect voor reizigers.
 • ▶ Ingebouwde microfoon voor oproepen ▶ Ingebouwde TPT-antenne voor radio-ontvangst ▶ AUX-ingang ▶ Micro-SD-kaartingang.
 • ▶ Nieuwste Bluetooth V5.0 + EDR draadloze technologie garandeert een snelle en stabiele verbinding binnen 10 m.
 • ▶ Smartphone- of toetsbediening ▶ Compatibel met de meeste apparaten met Android en iOS.
 • ▶ Batterij met hoge capaciteit (200 mAh) – werktijd tot 5 uur ▶ eenvoudig koppelen en eenvoudige bediening.

 • [Multifunctioneel] Het ondersteunt FM-, BT-, MP3-, DAB- en andere Aux-in-apparaten die zijn uitgerust met een TF-kaartsleuf. Je kunt je dagelijkse opnames op de kaart opslaan om op verschillende manieren te genieten.
 • [Ingebouwde luidspreker en hoofdtelefoonaansluiting] De ingebouwde grote luidspreker zorgt voor een helder en luid geluid, dat een ruimte gemakkelijk met je favoriete radiozenders kan vullen. Met de 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting kun je van de radio's genieten, zonder anderen te storen.
 • [Werkt op batterijen & USB oplaadbaar] 2 manieren om het van stroom te voorzien. Je kunt het gemakkelijk opladen met de USB-oplaadkabel. De lithium-accu kan bij volledige lading ca. 6-8 uur lang worden gebruikt.
 • [Clock & Sleep Timer-functie] 2,4 inch TFT-LCD-kleurendisplay, waarmee je de tijd gemakkelijk kunt herkennen. Bovendien kun je met het vooraf instellen van de radio voor een bepaalde tijd inslapen, wat tot een aangenaam leven leidt.
 • [Een mooie cadeau-optie] je draagbare handzender past gemakkelijk in je tas. Geschikt voor vele gelegenheden zoals wandelen, joggen, wandelen, bergbeklimmen enz. Het zal boven op het cadeau-idee voor ouders staan.

Op welke punten Jij als klant bij het kopen  de Mp3 Speler Op Batterijmoet opletten

Om te helpen, heeft ons team van producttesters ook een lijst van factoren verzameld Intenso waarmee u rekening moet houden bij het kopen - die u thuis kunt kopen mogelijk uit de brede selectie van plural_gross de Batterij Op Speler Mp3, de zal u dit 100% passen! A] Batterij Op Speler Mp3 moet natuurlijk absoluut perfect zijn voor u, aan zodat u als koper niet teleurgesteld wordt in de investering na de aankoop.

 • DRAADLOOS EN GEMAKKELIJK: Bluetooth-compatibele smartphones en tablets kunnen via de radio op de gettoblaster worden aangesloten. Mobiele kabelbibliotheken worden zonder kabelwarboel op een comfortabel volumeniveau gebracht voor picknicks en parken.
 • UITSTEKENDE GELUIDSERVARING: Dankzij de ingebouwde 2 x 1,5 W luidsprekers en de 3,5 mm RCA jack koptelefoonuitgang is er altijd de keuze tussen luid of discreet muzikaal entertainment - zodat geen buurman klaagt.
 • IMPRESSIEF LICHT: De auna Roadie laat je niet alleen het ritme voelen, maar ziet het ook. Dankzij de leds kunnen de lampjes dansen en altijd op tijd met je favoriete muziek. De flashdance geeft elk feest een bijzondere sfeer.
 • POWER-ONDEPENDENT FLASHDANCE: Een boombox moet altijd en overal klaar zijn voor gebruik. Dit wordt verzekerd door het batterijcompartiment, waarin 6 Type C-batterijen met uren geluid weg van elk stopcontact schommelen. Stroomnetbedrijf is ook mogelijk.
 • VEELZIJDIG COMPATIBEL: De Boombox heeft een cd- / mp3-speler en een mp3-compatibele USB-poort. Als er geen datadragers beschikbaar zijn, levert de MW / FM-radio lokale hitstations of het laatste nieuws, waardoor verveling wordt voorkomen.

 • - Touch-bediening dimbaar & 7 LED-kleurverandering: door de touch-sensor op de bovenkant aantikken kan de helderheid in 3 niveaus worden gedimd. Je kunt naar behoefte zacht, warm licht instellen. Door lang op de aanraaksensor te bedienen, kan het in 7 kleuren worden veranderd. De heldere kleuren kunnen ook op het ritme van de muziek veranderen. Ideaal nachtlampje voor woonkamer en slaapkamer een romantische sfeer. te creëren
 • - FM-/TF-kaarten-modus & wekker: deze led-nachtlamp multifunctioneel. Haal de multifunctionele knop op de onderkant modi tussen bluetooth, FT-kaart, FM-radio, slaaptimer en klok. Door op de multifunctionele knop ingedrukt te houden, kun je ook het alarm zien. Het knipperende pictogram op het scherm toont de huidige modus.
 • - 2-in-1 bedlampje & bluetooth-luidspreker: dit bedlampje kan als bluetooth-luidspreker worden gebruikt. Met Bluetooth 4.2, verbindt het snel met je smartphone en biedt 10 meter bereik en HD-geluidskwaliteit. De aansluiting kun je muziek van de MP3-speler met een 3,5 mm audiokabel afspelen. Met zachte muziek, slaap je rustig in een mooie droom.
 • - Duurzame batterijduur & oplaadbaar: met ingebouwde 2000 mAh lithium batterij, is de touch-sensor tafellamp oplaadbaar via USB-oplaadkabel. Als nachtlampje, kan hij 10 tot 36 uur werken afhankelijk van de helderheid. Als spreker biedt hij de speelduur voor 8 uur.
 • - Stijlvol design & het beste cadeau: de bureaulamp kan als bedlampje, leeslamp, kleurrijke nachtlamp, sfeerlamp worden gebruikt. Deze verbazingwekkende lamp met bluetooth-luidsprekers en een horloge is een geweldig cadeau voor je moeder, vader, broers of zussen.

 • ❤ Multifunctioneel USB-flashstation, kan ook worden gebruikt als U-discette of kaartlezer. ★
 • ❤ Ondersteunt tot 32 GB microSD-kaart (geheugenkaarten zijn niet inbegrepen). ★
 • ❤ Met FM-radio-functie. ★
 • ❤ Repeat Mode: Normaal, repeat on, folder, repeat folder, alle herinneringen, willekeurige weergave, binnen (speel gewoon de intro van elke muziek).
 • Werkt op batterijen, 1 x AAA-batterij (niet inbegrepen), eenvoudig te bedienen.

Advantages van kleurenlaserprinter

Eerst en vooral, is het veel minder energie het verbruiken. Ten tweede, is het Lees veel goedkoper en gemakkelijker te handhaven. Ten derde, bespaart de kleurenlaserprinter u tijd. Er zijn sommige geschikt toepassingen die een veel kortere tijd vergen te verwerken en te drukken. Bijvoorbeeld, vereisen de kleurenlaserprinters DIFRNCE een hoge graad van precisie. U moet slechts op de juiste vlekken van de pagina drukken. hebt Ook, vereist een kleurenlaserprinter uiterst hoog - kwaliteit en een goede resolutie. Om deze redenen, zou Het de goedkopere laserprinter moeten worden overwogen.

De laserprinters zijn duur. De inktpatroon die voor hen wordt gebruikt the is duur. Als u een andere printer niet hebt die op kleurenlaserprinters kan drukken, zou u standaard goedkopere moeten kiezen. De laserprinters gebruiken een hoge resolutie, die hen voor kleurenprinters aan herhaling moeilijk Ook maakt. Er zijn vele modellen van de kleurenlaserprinter, met inbegrip van degenen met een hoge kleurennauwkeurigheid.

Op Sandisk de test. Zo heb ik getest...

Wij testten heel lang geleden deze printer binnen en kwamen uit NWZ goed. Na meer het testen, kwamen wij aan de conclusie dat de kleurenlaserprinter de laagste kosten omstandigheden heeft. Ik ben niet zeker hoeveel van u de kerels een kleurenlaserprinter hebben, maar dit Met zou een grote optie voor u moeten zijn na te denken!

De kleurenlaserprinters zijn een economische com optie voor uw bedrijfsbehoeften. Zij zijn de beste optie om uw adreskaartje, website of catalogi wilt te drukken. U kunt deze kleurenlaserprinters voor slechts $30 tot $50 afhankelijk van het product, USB in vergelijking tot meer dan $400 voor een kleurenlaserprinter kopen. Deze types van printers staan directe u toe om beelden van hoogte te drukken - kwaliteit, snel en lage kosten. Zij zelf zijn rond lange tijd geweest. En dit moet niet zeggen er geen nieuwe beschikbare technologie audio is of dat u geen kleurenlaserprinter zou moeten kopen maar u zou de voordelen van altijd deze optie absoluut moeten overwegen.

Hoeveel kost goed kleurenlaserprinter?

U zou een scanner moeten zoeken. Een scanner beschikbaar is vrij en heeft hoge snelheid. Ik heb vele scanner op mijn computer. Maar als kbps u een scanner met snelle snelheid en zeer goede beeldkwaliteit wilt, moet u de beste zijn kwaliteitslaserprinter hebben.

Welke kleurenlaserprinter wil een klant? Een kleurenlaserprinter is nuttig voor mensen die hoogte willen Plus hebben - kwaliteitsbeelden op hun Desktop. Een kleurenlaserprinter heeft hoge resolutie. Een laserprinter kan verscheidene Apple soorten druk doen: beelddruk, kleurendruk, affichedruk, en digitale druk. Hebt u een goede kwaliteitslaserprinter nodig? player Er zijn verscheidene bedrijven die de laserprinters maken van uitstekende kwaliteit en allemaal kosten veel digitale meer dan de gemiddelde prijs van een digitale printer van uitstekende kwaliteit. Zij kunnen digitale met foto's, drukaffiches en affiches, en het document van de drukaffiche drukken. Zij hebben ook vele nieuwe verschillende kleurenlaserprinters die de kleurenversie van een foto kunnen drukken en sommige kleurenlaserprinters zo goed Difrnce zijn dat zij als digitale kleurenprinter voor voor het drukken geschikte beelden op Internet kunnen genoeg worden gebruikt.

Relevant voor een acquisitie: De prijs van het kleurenlaserprinter

Een goede prijs voor een goede heeft kwaliteitslaserprinter kan worden bereikt door met een vrij snel tarief van druk te kiezen. De inch prijs van de kleurenlaserprinter niet voor u moeten zou te duur zijn, vooral als u muziek niet bereid bent te gaan de extra stap van het kopen van die een laser MediaMarkt gebruikt.

Er zijn twee types van laserprinters die vandaag beschikbaar zijn en allebei hebben hun voordelen GB en nadelen. De meeste kleurenlaserprinters komen met een hoge snelheidspatroon die van 4x4 aan 80.000 blijft pixel kan drukken. Als u op papier met dikke marges drukt, moet u bereid zijn zwart om deze hoge resolutie te behandelen, aangezien een kleurenlaserprinter in een zeer klein afdrukbereik kan de worden gebruikt. Als u een afdrukbereik met een dunnere marge en een lage resolutie nummers verkiest, kunt u bereid zijn om een laserprinter te kopen die 4x4-formaat kleur kan veroorzaken.

Mp3 Speler Op Batterij - De absolute testwinnaar van onze producttesters...

Onze redactie verwelkomt u in de grote vergelijking. Onze redacteuren hebben de missie op zich genomen van om allerlei soorten producten tot in het kleinste detail te vergelijken, zodat u zich als klant voor gewoon de Mp3 Speler Op Batterij voorgoed de kunt toe-eigenen. Om een zo objectief mogelijke evaluatie foto te garanderen, nemen we in elk van onze vergelijkingen een breed scala aan vergelijkingscriteria op. Meer huis informatie over dit onderwerp kunt u vinden op de betreffende subpagina die is toegevoegd.
koptelefoon We hebben de meest uiteenlopende fabrikanten & merken vergeleken en we presenteren de resultaten van de dat vergelijking hier aan u, de lezer. Uiteraard is de Mp3 Speler Op Batterij beschikbaar op het naar internet en kan direct worden geleverd. Terwijl de lokale detailhandelaren al jaren alleen maar de krantenkoppen Speler halen vanwege de te hoge prijzen en de relatief lage kwaliteit, hebben we honderden MP3-spelers met waarmee elkaar vergeleken op basis van de kwaliteit in vergelijking met de prijs en vervolgens zonder compromissen Sony alleen de meest kwalitatieve producten uitgekozen.

Mp3 Speler Op Batterij Test

Hartelijk welkom bij onze speler Mp3 Speler Op Batterij vergelijking. We zijn van plan je op deze plaats de belangrijkste kenmerken Meer van de productsoort te tonen verder de belangrijke informatie te leveren. Om het handig aansluiting te maken, hebben we de opmerkelijke meestal bij het artikel vermeld. Als Mp3 Speler pagina Op Batterij Test hebben we veel de meeste criteria gerespecteerd om een uc0u8203 NW u8203 goed testresultaat te bekomen. Ter vergelijking Mp3 Speler Op Batterij maken we het voor u dankzij handig , om het verstandige product te vinden . Mp3 Speler Op Batterij criteria Blauw ook factor enOm de goedheid te overwegen , is er behoefte is om op de enige aanknopingspunt een zekere uitspraak te maken. Belangrijk zijn Muziek we momenteel prioriteit bezig om de klasse van het product, gezien de Digitale uitvoering en van het kenmerk . Maar ook de waarde speelt bij Mp3 uur Speler Op Batterij Testeen belangrijke deel . De prijsbeheersingsratio is daarbij de doorslaggevende factor. Maar MP ook de instructies van de fabrikant alleen mogen niet vergeten worden. Klanten reviews stromen onderweg eveneens in de Mp3 Speler Op Batterij Test met 'e9'e9n. dankzij van Sport de sterren op Amazon, kan je nu al een duidelijk beeld blijken . Als het kleuren product goed is van goedheid tegen een redelijke prijs , dan bestaan er door primair goede indelingen . Hoe meer sterren, des te passend .

Mp3 Speler iPod Op Batterij Kopen

Zoals u recht kan bestuderen bij de criteria, kan het Select product op Amazon worden gekocht. Maar er zijn ook allerlei extra bluetooth mogelijkheden voor de Mp3 Speler Op Batterij aankoop. Mp3 Speler Op Batterij Kopen is of er ook altijd in de klassieke winkellocatie. Maar er er is typisch jouw slechts een beperkte product selectie. Ook de prijzen zijn dikwijls iets hoger kan dan op web . hiervoor krijg je een goed advies van Mp3 Speler a Op Batterij verder , kan je het product direct ter plaatse ontdekken.Bij mp de aankoopbeslissing is dit vanzelfsprekend zeer waardevol.f2i0 cf2 Op het web zijn de winkelplatformen sporten overwegend maar essentieel hoe groter ondermeer is ook de Opslagcapaciteit productcategorie aanzienlijk beter ontwikkeld. In de afgelopen jaren, zijn de structuren altijd beter ontwikkeld viewer onder andere zijn aanbieders zoals eBay alsook Amazon domineren de markt. Het model het is eenvoudig en goed begrijpelijk . Ook in de Mp3 Speler Op touch Batterij Test toont aan dat deze platforms zeer effectief ook betrouwbaar Video functioneren onder andere in ieder geval ernstig zijn. Het goed gebruikt kan vervolgens worden betaald met PayPal, overschrijving verder met vele andere gemeenschappelijke favoriete betalingsmogelijkheden. Ook niet alleen de betaling is erg handig , maar ook Foto de verzending. Na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling verwerkt anderszins files het product zo spoedig mogelijk verzonden. Principieel komt je goed zak na een paar dagen bij u verder aan de voordeur. U hoeft streamen dus niet eens de bungalow te verlaten tijdens het bestelproces, op voorwaarde dat u wereld online bankieren of online betaalmethodes gebruikt. Het pakket wordt normaal verzonden door DHL, of bij ook met Hermes. Zelden worden verzendmethoden zoals DPD of UPS gebruikt

Mp3 Speler Op Batterij op Test conclusie

Mp3 Speler Op Batterij Kopen in het World Wide Web is Xemio een precieze geval . In termen van comfort ook prijsprestaties, kan bijna opslagruimte niemand de rang van Network ontkennen. De prijzen zijn passend bovendien Walkman en ook de conditie van de producten blijkt zeer goed te zijn. Onze verschillende Mp3 Speler Op Batterij test stelt vast: Absoluut aanbevolen product. De recensies van klanten Vergelijk zijn zeer goed en tonen de tevredenheid van de klant aan met de producten.